Дмитро Новаков

Бренд-шеф найбільшої мережі піцерій України Pizza Celentano
Дмитро 7 років працює на посаді бренд-шефа найбільшої мережі піцерій України Pizza Celentano. Він завжди мріяв відкривати ресторани і наразі спланував та реалізував вже понад 90 ресторанних кухонь. Якщо коротко описати чим займається Дмитро, то це так. Він формує асортиментну політику мережі, визначає групи страв, які присутні в меню ресторану Pizza Celentano, які є брендовими – тобто повинні обов’язково бути в меню, а які локальними – директор чи інвестор ресторану самостійно обирають їх із запропонованого центральним офісом мережі переліку.
  • null
    Вже в 4 роки вперше приготував сам собі кашу.
  • null
    Перший торт Наполеон самостійно спік та задекорував в 7 років.
  • null
    Учасник світового чемпіонату по піці у м. Парма, Італія у 2018 році.
  • null
    Кулінарному мистецтву навчався в Італії IFSE Culinary Institute, спеціалізація італійська кухня.
Поради від Дмитра:
  • Щоб моцарела не підгоріла на піці, спочатку запечіть в духовці основні ингредієнти, за 2 хвилини до фінішу, додайте терту моцарелу lel’
  • Класична моцарела повинна бути нейтральною, додайте дрібку любові та розкрийте неймовірний смак вашої страви

Професійні заходи