Оксана Чернова

Сирний шеф-амбасадор спільноти поціновувачів сиру #ProCheese

Коли мова йде про сири, краще спитатись у Оксани, про них вона знає все. Для нас вона відкрила маленькі хитрощі приготування з моцарелою Lel’

  • null
    Більше 10 років досвіду у приготуванні та створенні кулінарних рецептів з використанням різних типів сирів.

  • null
    Прагне зробити внесок у розвиток культури споживання сиру в Україні.

  • null
    Навчалась основам італійської кухні у ICIF – Italian Culinary Institute for Foreigners у 2014 році.

  • null
    Кулінарному мистецтву навчалася в Інституті Paul Bocuse у Ліоні в 2013 році.

  • null
    Випускниця кулінарної академії La Maison De La Creme 2016 рока.

Поради від Оксани:
  • Щоб моцарела не підгоріла на піці, спочатку запечіть в духовці основні ингредієнти, за 2 хвилини до фінішу, додайте терту моцарелу lel’
  • Класична моцарела повинна бути нейтральною, додайте дрібку любові та розкрийте неймовірний смак вашої страви

Професійні заходи