25-30 хвилин
2 порції
духова шафа
Інгредієнти:
- Моцарела Lel’ міні – 125 г
- Авокадо – 1 шт.
- Горіховий мікс (ліщина, кешью) – 30 г
- Гарбуз – 250 г
- Виноградна або оливкова олія – 15 г
- Сіль, перець – за смаком
- Мікс-салат (вибір зелені за вашим смаком) – 100 г
Інші рецепти:
Покрокове приготування:
Промийте гарбуз та авокадо, очистіть та наріжте кубиком.
Викладаємо шматочки гарбуза на противень, змащений олією.
Запікаємо гарбуз в духовій шафі 10-15 хвилин, при температурі 190 градусів.
Гарбуз дістати, дати охолонути.
Злийте розсіл з моцарели.
Змішайте у блюді мікс-салат, гарбуз, моцарелу, горіхи та авокадо.
Заправте страву олією, додайте солі та перцю за смаком. Обережно перемішайте.
Дуже легко, неймовірно смачно!