25-30 хвилин
2 порції
духова шафа

Інгредієнти:

  • Моцарела Lel’ міні – 125 г
  • Авокадо – 1 шт.
  • Горіховий мікс (ліщина, кешью) – 30 г
  • Гарбуз – 250 г
  • Виноградна або оливкова олія – 15 г
  • Сіль, перець – за смаком
  • Мікс-салат (вибір зелені за вашим смаком) – 70 г

Покрокове приготування:

  • null

    Промийте гарбуз та авокадо, очистіть та наріжте кубиком.

  • null

    Викладаємо шматочки гарбуза на противень, змащений олією.

  • null

    Запікаємо гарбуз в духовій шафі 10-15 хвилин, при температурі 190 градусів.

  • null

    Гарбуз дістати, дати охолонути.

  • null

    Злийте розсіл з моцарели.

  • null

    Змішайте у блюді мікс-салат, гарбуз, моцарелу, горіхи та авокадо.

  • null

    Заправте страву олією, додайте солі та перцю за смаком. Обережно перемішайте.

Дуже легко, неймовірно смачно!