Напевно, немає людей, які хоча б мінімально не стикалися з процесом приготування. І в цей момент так хочеться, щоб все було зручно і бездоганно: не потрібно витрачати час на нарізку, розпакування або додаткову підготовку продуктів. І це серед кулінарів любителів. А що ж говорити про професійну кухню?

Ось ми і вирішили дізнатися, пішли трохи далі та сформували команду, яка частково складається з кухарів-технологів, частково з кулінарів любителів та просто розумних і талановитих людей, які з кулінарією стикалися частково.

Нам здалося, що мало бути лише розумним, треба розуміти кухню досконально, тому усі, хто мало знав про кулінарію вирушили на навчання на кухню українських ресторанів. Декилька тижнів вони спостерігали та дотримувалися усіх процесів, що відбувалися на кухні. Коли вони повернулися, ми почули: “Кулінарія – то цілий світ…”.

На власному досвіду ми пройшли крізь процеси, з якими щодня стикаються професійні кухарі та кулінари любителі. Все це дозволило нам по-іншому подивилися на приготування і прийняли для себе нову філософію – «легкість і простота».

Коли починаєш готувати з Lel’ відчуваєш різницю – це сир, який зроблено для справжніх кулінарів. Кожна позиція має своє призначення, при розробці рецептур ми враховували все, що впливає на смак страви: тип печі, яка саме страва, як можна оптимізувати час готування. Окремо для професіоналів було створено лінійку Lel’ Professional, серед продуктів якої можна знайти готове сирне рішення, а можна розробити унікальну рецептуру сиру під окремі потреби бізнесу, саме для цього було впроваджено R&D підрозділ.

Скажімо просто, Lel’ – сир, з яким легко!

Трохи історії

1998

Якщо повернутись на кілька десятків років назад, ми почнемо історію компанії Ardis Group. Однією з перших вона почала знайомити українців з унікальними видами сирів з різних країн та імпортувати кращі світові бренди. Компанії вдалося закохати українців у сирне різноманіття.

2005

Завдяки Ardis Group, українці відкрили справжні свіжі сири з Італії: моцарелу, рікоту, маскарпоне.

2010

Компанія втілила увесь свій досвід, створивши власну лінійку свіжих сирів під ТМ La Perla. Обраний напрямок діяльності з тих пір не змінювався. Основними партнерами на той час були виключно професіонали приготування. Вони й досі залишаються важливою складовою нашої сирної екосистеми, однак з роками наші погляди та можливості значно розширилися!

2018

Початок нової історії сирного бренду компанії: з La Perla в найлегший Lel’. Сир, з яким приготування стає таким легким!

2019

Відкрито нове більш потужне виробництво «Молочна Майстерня». Ми поєднали найталановитіших майстрів сирної справи, які нині втілюють свої авторські ідеї в розробки департаменту R&D, під особливі потреби клієнтів.

Безпека та якість продукції забезпечується багаторівневою системою контролю якості, ключовою ланкою з якої є власна лабораторія. Влітку виробництво отримало сертифікат HACCP, підтвердження національного стандарту безпечності харчових продуктів.