

All about Lel’
1998
Якщо повернутись на кілька десятків років назад, ми почнемо історію компанії Ardis Group. Однією з перших вона почала знайомити українців з унікальними видами сирів з різних країн та імпортувати кращі світові бренди. Компанії вдалося закохати українців у сирне різноманіття.

2005
Завдяки Ardis Group, українці відкрили справжні свіжі сири з Італії: моцарелу, рікоту, маскарпоне.

2010
Компанія втілила увесь свій досвід, створивши власну лінійку свіжих сирів під ТМ La Perla. Обраний напрямок діяльності з тих пір не змінювався. Основними партнерами на той час були виключно професіонали приготування. Вони й досі залишаються важливою складовою нашої сирної екосистеми, однак з роками наші погляди та можливості значно розширилися!

2021
2021

РЕСТОРАННА ВЕЧЕРЯ ЗА 15 ХВИЛИН. РЕСТОРАННА ВЕЧЕРЯ ЗА 15 ХВИЛИН. РЕСТОРАННА ВЕЧЕРЯ ЗА 15 ХВИЛИН. РЕСТОРАННА ВЕЧЕРЯ ЗА 15 ХВИЛИН.
Скажімо просто, Lel’ – сир, з яким легко!
ФІЛОСОФІЯ ТРЬОХ ІНГРЕДІЄНТІВ



Напевно, немає людей, які хоча б мінімально не стикалися з процесом приготування. І в цей момент так хочеться, щоб все було зручно і бездоганно: не потрібно витрачати час на нарізку, розпакування або додаткову підготовку продуктів. І це серед кулінарів любителів. А що ж говорити про професійну кухню?
Ось ми і вирішили дізнатися, пішли трохи далі та сформували команду, яка частково складається з кухарів-технологів, частково з кулінарів любителів та просто розумних і талановитих людей, які з кулінарією стикалися частково.
15 ХВИЛИН - І НА СТОЛІ ШИК-КОНТЕНТ. 15 ХВИЛИН - І НА СТОЛІ ШИК-КОНТЕНТ. 15 ХВИЛИН - І НА СТОЛІ ШИК-КОНТЕНТ. 15 ХВИЛИН - І НА СТОЛІ ШИК-КОНТЕНТ.

На власному досвіду ми пройшли крізь процеси, з якими щодня стикаються професійні кухарі та кулінари любителі. Все це дозволило нам по-іншому подивилися на приготування і прийняли для себе нову філософію – «легкість і простота».