Дмитро Новаков

Бренд-шеф найбільшої мережі піцерій України Pizza Celentano
Дмитро завжди мріяв відкривати ресторани і наразі спланував та реалізував вже понад 90 ресторанних кухонь. І він точно знається яким має бути ідеальний сир для піци.
Поради від Дмитра:
  • Щоб моцарела не підгоріла на піці, спочатку запечіть в духовці основні ингредієнти, за 2
    хвилини до фінішу, додайте терту моцарелу lel’
  • Класична моцарела повинна бути нейтральною, додайте дрібку любові та розкрийте
    неймовірний смак вашої страви
Факти про Дмитра
  • Вже в 4 роки вперше приготував сам собі кашу.
  • Перший торт Наполеон самостійно спік та задекорував в 7 років.
  • Учасник світового чемпіонату по піці у м. Парма, Італія у 2018 році.
  • Кулінарному мистецтву навчався в Італії IFSE Culinary Institute, спеціалізація
    італійська кухня

Рецепти Дмитра

Задати питання